Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Skimmed milk")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 371

  • Page / 15
Export

Selection :

  • and

THEORETICAL STUDY OF THE INACTIVATION OF PHOSPHATASE DURING SPRAY DRYING OF SKIM-MILKWILJHUIZEN AE; KERKHOF PJA; BRUIN S et al.1979; CHEM. ENGNG SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 34; NO 5; PP. 651-660; BIBL. 17 REF.Article

Vérification industrielle de l'influence de certains paramètres technologiques de fabrication sur les propriétés physiques de la poudre de lait écréméBORIOS, M; LANCELOT, J; DAVENAS, P et al.Industries alimentaires et agricoles. 1984, Vol 101, Num 12, pp 1211-1219, issn 0019-9311Article

Vitamin A and haylike flavour in nonfat dry milk and pasteurized low fat milks = La vitamine A et le goût de foin du lait écrémé en poudre et des laits pasteurisés à faible teneur en matière grasseNAKAI, S; AMANTEA, G; EUGSTER, K et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 2, pp 116-122, issn 0315-5463Article

CHANGES IN THE HEAT STABILITY OF MILK PROTEIN DURING THE MANUFACTURE OF DRIED SKIM-MILK.MUIR DD; ABBOT J; SWEETSUR AWM et al.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 45-53; BIBL. 16 REF.Article

Dissociation of the glycaemic and insulinaemic responses to whole and skimmed milkHOYT, Garrett; HICKEY, Matthew S; CORDAIN, Loren et al.British journal of nutrition. 2005, Vol 93, Num 2, pp 175-177, issn 0007-1145, 3 p.Article

Rennet-Induced Aggregation and Curd Formation from Skimmed Milk Powders Prepared under Different Sterilizing ConditionsMIYAMOTO, Yuka; MATSUMIYA, Kentaro; KUBOUCHI, Hiroaki et al.Bioscience, biotechnology, and biochemistry. 2009, Vol 73, Num 9, pp 2054-2064, issn 0916-8451, 11 p.Article

Comparison of the hide powder azure and casein-trinitrobenzene sulfonic acid methods for determining proteolysis in skim milk = Comparaison des méthodes poudre de peau-bleu azur et caséine-trinitrobenzène-acide sulfonique pour déterminer la protéolyse du lait écréméMCKELLAR, R. C.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 476-480, issn 0362-028XArticle

A robust plate assay for detection of extracellular microbial protease activity in metagenomic screens and pure culturesMORRIS, Laura S; EVANS, James; MARCHESI, Julian R et al.Journal of microbiological methods. 2012, Vol 91, Num 1, pp 144-146, issn 0167-7012, 3 p.Article

Factors affecting the ethanol stability of bovine skim milk. VII. Lactational and compositional effects = Facteurs influençant la stabilité à l'éthanol du lait écrémé de vache. VII. Effets de la composition et de la lactationHORNE, D. S; PARKER, T. G; DONNELLY, W. J et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 3, pp 407-417, issn 0022-0299Article

Composition of wheys from retentate-supplemented cheese milk and of cream and skim milk from separated whole milk retentates = Composition des lactosérums de lait de fromagerie complémenté en rétentat et de la crème et du lait écrémé provenant de rétentats de lait entier séparésKOSIKOWSKI, F. V; MASTERS, A. R.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 1887-1891, issn 0022-0302Article

Isolation, solubilization, fractionation by electrofocusing, and immobilization of skim milk membranes = Isolement, solubilisation, fractionnement par électrofocalisation et immobilisation des membranes de lait écréméJANOLINO, V. G; SWAISGOOD, H. E.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 6, pp 1161-1168, issn 0022-0302Article

PROTEINQUALITAETSUNTERSUCHUNGEN AN DER JAHRESPRODUKTION VON MAGERMILCHPULVER EINES TROCKENMILCHWERKES. II: LYSINSCHAEDIGUNG BEI DER MICHTROCKNUNG = RECHERCHES RELATIVES A LA QUALITE PROTEIQUE DU LAIT ECREME DESHYDRATE D'UNE LAITERIE PRATIQUANT LA DESHYDRATATION AU COURS DE LA PRODUCTION ANNUELLE. II. ALTERATION DE LA LYSINE LORS DE LA DESHYDRATATION DU LAITERBERSDOBLER HF.1979; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 6; PP. 325-328; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

LACTASEBEHANDLUNG VON MAGERMILCH ZUR HERSTELLUNG LACTOSEREDUZIERTEN MAGERMILCHPULVERS. = TRAITEMENT PAR LA LACTASE DU LAIT ECREME POUR LA FABRICATION DE LAIT ECREME DESHYDRATE A TENEUR REDUITE EN LACTOSEKLOSTERMEYER H; HERLITZ E; JURGENS RH et al.1978; KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 3; PP. 295-340; ABS. ENG/FRE; BIBL. 103 REF.Article

Composition du lait de vache. II. Laits de consommation = Composition of cow's milk. II. Consumer's milkFAVIER, J. C.Cahiers de nutrition et de diététique. 1985, Vol 20, Num 5, pp 355-363, issn 0007-9960Article

Astringency of tea catechins: More than an oral lubrication tactile perceptROSSETTI, D; BONGAERTS, J. H. H; WANTLING, E et al.Food hydrocolloids. 2009, Vol 23, Num 7, pp 1984-1992, issn 0268-005X, 9 p.Article

MOEGLICHKEITEN UND GRENZEN VERSTAERKTER VERWENDUNG VON MAGERMILCH IN DER SCHWEINEMAST = POSSIBILITES ET LIMITES D'UNE EXTENSION DE L'UTILISATION DU LAIT ECREME DANS L'ALIMENTATION DU PORCDREWS M; GRAVERT HO; HOYER I et al.1979; KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DEU; DA. 1979; VOL. 31; NO 3; PP. 205-222; ABS. ENG/FRE; BIBL. 10 REF.Article

Methods to assess the propensity of milk fat globules toward lipolysis and the ability of skim milk to inhibit lipolysis = Méthodes d'évaluation de la sensibilité à la lipolyse des globules gras du lait et de l'aptitude du lait écrémé à inhiber la lipolyseSUNDHEIM, G; BENGTSSON-OLIVECRONA, G.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 10, pp 2040-2045, issn 0022-0302Article

Comparative shelf-lives of skimmed, semi-skimmed and whole milks = Comparaison de la durée de conservation du lait écrémé, demi-écrémé ou entierBROWN, J. V; RANJITH, H. M. P; PRENTICE, G. A et al.Journal of the Society of Dairy Technology. 1984, Vol 37, Num 4, pp 132-135, issn 0037-9840Article

PERTES DE POUDRE ENTRAINEE PAR L'AIR SORTANT DES INSTALLATIONS D'ATOMISATION A SEPARATEUR-CYCLONEMARTENS R; DE VILDER J.1978; LAIT; FRA; DA. 1978; VOL. 58; NO 578; PP. 449-468; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

Surface conditioning of stainless steel coupons with skim milk, buttermilk, and butter serum solutions and its effect on bacterial adherenceNGUYEN MANH DAT; LE DUC MANH; HAMANAKA, Daisuke et al.Food control. 2014, Vol 42, pp 94-100, issn 0956-7135, 7 p.Article

Inhibition of the antibacterial lactoperoxidase-thiocyanate-hydrogen peroxide system by heat-treated milk = Inhibition, par le lait traité thermiquement, du système antibactérien lactoperoxydase-thiocyanate-peroxyde d'hydrogèneEKSTRAND, B; MULLAN, W. M. A; WATERHOUSE, A et al.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 6, pp 494-498, issn 0362-028XArticle

Coagulation of homogenized milk particles by rennet = Coagulation par la présure des particules de lait homogénéiséROBSON, E. W; DALGLEISH, D. G.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 3, pp 417-424, issn 0022-0299Article

Selenium content of nonfat dry milk in various countries = Teneur en sélénium des laits écrémés en poudre de divers paysVARO, P; NUURTAMO, M; KOIVISTOINEN, P et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 2071-2074, issn 0022-0302Article

Effet du préchauffage du lait écrémé avant évaporation sur l'antigénicité des protéines bovines chez le jeune enfantDILLON, J. C; HEURTELOU-VILLESAINT, M; RUEL, M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 4, pp 229-233, issn 0315-5463Article

THE STABILITY, THERMAL DILATATION AND SOLIDIFICATION PROPERTIES OF PARTIALLY HYDROGENATED COTTONSEED OIL EMULSION IN SKIN MILKEL DIFRAWI EA; ISMAIL AA.1979; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1979; VOL. 14; NO 1; PP. 41-48; BIBL. 9 REF.Article

  • Page / 15